Nettingdører mot insekter

Fikszo nettingdører beskytter innemiljøpet mot insekter hele året. Løsningen er basert på et elegant og enkelt system med elegante aluminiumsrammer og netting av gjennomsiktig, lys grått plastbelagt glassfiber. Rulleskjermdøren passer perfekt i soverommet, kjøkkenet og i stuen.

Enkelt å montere selv. Alt du trenger er skrutrekker, baufil og tommestokk – og selvfølgelig litt håndlag.

Rullgardindøren Deluxe er uhyre praktisk og enkel i bruk. Den smale kassen og rammene er fremstilt av pulverlakkerte aluminiumsprofiler av høyeste kvalitet. Nettingen ruller jevnt og behagelig inn i kassen når døren ikke er i bruk.

Glassfibernettingen er lys grå på rullen, men gjennomsiktig i bruk. Gardinen kan monteres på inn- eller utsiden av dørkarmen, avhengig om døren åpner innover eller utover.

Normale størrelser:

Normal dørhøyde er fra 190 cm til 215 cm, men du kan få døren opp til 235 cm mot et lite tillegg. Leveres ferdig til montering. Normal dørbredde er 105 cm, men vi leverer bredder inntil 150 cm mot et lite tillegg. Leveres ferdig til montering.

Spesialmål

Tillegg for ekstra høye eller brede nettingdører. Maks høyde 235 cm. Maks bredde utover 105 cm er 150 cm.

Leveres klar til montering. Uttrekksmålene kan tilpasses i monteringen. Prisen er avhengig av bredde og høyde.

Priseksempler

Dør med ramme og nett:
Glassfibernett (FIKSZO) Høyde fra 175- 235 cm og bredde fra 70-150 cm, klar til montering: Fra NOK 4510 – NOK 4900 inkl mva. Frakt kommer i tillegg.

Pollennett (POLL-TEX) Høyde fra 175- 235 cm og bredde fra 70-150 cm, klar til montering: Fra NOK 5400 – NOK 5800 inkl mva. Frakt kommer i tillegg.

Netting

Grått, gjennomsiktig glassfibernett (FIKSZO) eller gjennomsiktig allerginett i spunnet polyester (POLL-TEX)

Farger

  • Hvit (RAL 9010)

Montering

Samme løsning både for venstre- og høyrehenglet dør. Skrus fast.

Lås

Leveres med magnetlås

Garanti

10 års garanti på mekanismen.

Har du andre ønsker om nettingløsninger som stenger insektene ute og slipper frisk luft inn i huset, er det bare å ta kontakt.

Bilder

Klikk for å se bilder