Ta mål selv og bestill på nettet

Her viser vi deg hvordan du enkelt tar målene selv.

Rullegardin Nettingdører og vinduer. Det er bredden på kassetten som er det viktigste målet. Kassetten er 4,6 cm bred/høy og 4,55 cm dyp. Skinnene kapper du selv, men vi trenger et høydemål for at skinnene ikke blir unødig lange. Skal kassetten monteres inne i vinduskarmen, måler du bredden fra side til side inne i karmen, og trekker fra 5 mm. For dører er det høyden inne i karmen som gjelder, minus 5 mm. Er det ikke plass til kassetten inne i selve vinduskarmen eller dørkarmen, kan den monteres på listen rundt lysåpningen. Husk at skinnene som går loddrett fra kassetten og ned trenger ca 2,5 cm for å skrus fast. Det gjelder også skinner for dører (vannrett oppe og nede).

Når du har målt bredde (trekk fra 5 mm på brutto bredde) og høyde på vinduet, legger du inn bestillingen din på nettet med riktige mål, antall og type produkt.

Det tar normalt 2 uker før du mottar gardinen sammen med en enkel monteringsinstruksjon.

Det er like lett å montere Fikszo-systemet i vinduer som i dører. Alt du trenger er tommestokk, baufil, skrutrekker og litt håndlag.

Har vinduet ditt ekstra store hasper/lukkere som kan komme i veien for gardinen når den trekkes ned, er det lurt å legge en liten kloss eller list bak kassetten/listene før de monteres slik at gardinen kommer lengre ut i vinduskarmen. Har du ellers helt spesielle forhold i vinduet som du tror det er verdt å spørre oss om på forhånd – før du bestiller – er det lurt å ringe oss på 48262511 eller sende oss noen ord på post@myggfritt.no.

SOLID nettingdør med fast ramme. Det vanligste er å montere SOLID-døren slik at den dekker døråpningen – inne eller ute.(Se foto). Mål døråpningens bredde fra side til side i karmen, og legg til 2 cm. Mål døråpningens høyde mellom terskel og karm oppe, og legg til 2 cm. Da vil døren «overlappe» åpningen. Skal den monteres inne i karmen, måler du bredden mellom dørkarmene, fra side til side. Hengslene krever 2,5 cm, så ta hensyn til plass for hengsler når du måler. En SOLID-dør inne i karmen blir kanskje ikke like tett som en dør som dekker døråpningen eller en rullegardindør fra side til side, men det avhenger selvfølgelig også av lokale forhold. Maks høyde SOLIDE er 215 cm og maks bredde 100 cm.

Priser og betingelser

Pris på rullegardinvindu eller dør er basert på eksakte mål. Prisene på eksempelvis FIKSZO vindu med glassfibernetting varierer fra kr 1550 – 3500 inkl mva, avhengig av type, bredde og lengde (se produktsidene). Vindu med POLLTEX nett i spunnet polyester koster fra kr 1872 til kr 3200 inkl mva.

Ønsker du eksakt pris på vindu eller dør før du bestiller, sender du inn en forespørsel til post@myggfritt.no.

Frakt fra Oslo kommer i tillegg (Norgespakke – spesialgods). Varene sendes i oppkrav om ikke annet er avtalt.